| Autor |
Zpráva |
|
lenyvondr.
|
Předmět příspěvku: Informace o nastávajících kongresech a odborných akcích Napsal: 28. 05. 2009, 17:20 |
|
 |
| věrný člen |
 |
|
|
Registrován: 06. 09. 2008, 16:50 Příspěvky: 68 Bydliště: Plzeň, rodiště Tábor:-)
|
Dobrý den Přeji!!! Mám prosím dotaz, zda na stránkách akutne.cz jsou informace o nadcházejících akcích, kongresech a podobně ??? Pokud ano, pod kterou položkou jsou zveřejňovány? Děkuji Vám, S Pozdravem lenka 
|
|
 |
|
 |
|
lenyvondr.
|
Předmět příspěvku: Re: Informace o nastávajících kongresech a odborných akcích Napsal: 28. 05. 2009, 17:31 |
|
 |
| věrný člen |
 |
|
|
Registrován: 06. 09. 2008, 16:50 Příspěvky: 68 Bydliště: Plzeň, rodiště Tábor:-)
|
|
Dobrý den Všem Přeji, Docela by mě zajímalo, kolik zhruba lidí by mělo zájem se účastnit kongresu "European Resuscitation Council" - Scientific Symposium Education 2 - 3. 10.09 v Německu ? Zdravím Všechny !!! lenka
|
|
 |
|
 |
|
lenyvondr.
|
Předmět příspěvku: Re: Informace o nastávajících kongresech a odborných akcích Napsal: 02. 06. 2009, 20:39 |
|
 |
| věrný člen |
 |
|
|
|
Dobrý večer Přeji Již jsem si Ráčila všimnout, že informace o nastávajících akcích 2009 je v odkazu akutne.cz "Úvod" - Kalendář akcí 2009 Ale jak řekl "myslím, že to byl Komenský"  " OPAKOVÁNÍ JE MATKA MOUDROSTI "  A tak to taky JE Děkuji a S POZDRAVEM VÁM, lenka
|
|
 |
|
 |
|
stouracp
|
Předmět příspěvku: Re: Informace o nastávajících kongresech a odborných akcích Napsal: 10. 06. 2009, 20:07 |
|
|
lenyvondr. píše: Dobrý večer Přeji Již jsem si Ráčila všimnout, že informace o nastávajících akcích 2009 je v odkazu akutne.cz "Úvod" - Kalendář akcí 2009 Ale jak řekl "myslím, že to byl Komenský"  " OPAKOVÁNÍ JE MATKA MOUDROSTI "  A tak to taky JE Děkuji a S POZDRAVEM VÁM, lenka Jak říkáte, každopádně, budete-li mít jakoukoli připomínku a tip na zajímavou akci, prosím o přeposlání na moji adresu petr.stourac@akutne.cz a bude po overeni zverejnena. Diky Petr S.
_________________ Petr Štourač, KARIM LF MU a FN Brno
|
|
 |
|
 |
|
lenyvondr.
|
Předmět příspěvku: Re: Informace o nastávajících kongresech a odborných akcích Napsal: 06. 07. 2009, 11:03 |
|
 |
| věrný člen |
 |
|
|
|
Vážený pane MUDr.Petře Šťourači, Děkuji za zařazení akce ERC dne 2.-3.10.09 do kalendáře akcí 2009! Ráda bych se akce zůčastnila, alespoň 2.10, ale je to v termínu ČSARIM v ČB 1.-3.10.09, bylo by fain, kdyby tam někdo "vletěl" a donesl nové zvěsti S pozdravem lenka
Naposledy upravil lenyvondr. dne 18. 08. 2009, 20:16, celkově upraveno 2
|
|
 |
|
 |
|
lenyvondr.
|
Předmět příspěvku: Re: Informace o nastávajících kongresech a odborných akcích Napsal: 14. 07. 2009, 20:46 |
|
 |
| věrný člen |
 |
|
|
|
|
Dobrý večer přeji, zajímá mne prosím, zda bude mít "akutne.cz" stánek na kongresu ČSARIM v říjnu 2009 v ČB? Také by mne zajímalo, zda budou prezentovány na kongresu výstupy z činnosti akutne.cz na kongresu ČSARIM ? Děkuji, S pozdravem Lenka
|
|
 |
|
 |
|
lenyvondr.
|
Předmět příspěvku: Re: Informace o nastávajících kongresech a odborných akcích Napsal: 22. 08. 2009, 07:25 |
|
 |
| věrný člen |
 |
|
|
|
|
Dobrý den přeji, Mám jeden Naléhavý dotaz!!! Kdo prosím se bude účastnit symposia 2-3 října 2009 ERC Cologne-Germany Education CPR? Pokud se bude někdo účastnit, bylo by moc vítáno, kdyby přinesl materiály, dokumenty, informace z tohoto sympozia. Existuje někdo takový kdo pojede a chtěl by se podělit o nově získané informace zo tohoto kongresu??? Děkuji Vám za odpověď!!!!!!!!! S Pozdravem Lenka Vondrušková
|
|
 |
|
 |
|
lenyvondr.
|
Předmět příspěvku: Re: Informace o nastávajících kongresech a odborných akcích Napsal: 14. 10. 2009, 22:39 |
|
 |
| věrný člen |
 |
|
|
|
Dobrý večer přeji, Velmi se těším na 1. konferenci akutne.cz a doufám, že budu moci být prakticky nápomocná dalšímu vývoji portálu lenka
|
|
 |
|
 |
|
lenyvondr.
|
Předmět příspěvku: Re: Informace o nastávajících kongresech a odborných akcích Napsal: 19. 03. 2010, 10:01 |
|
 |
| věrný člen |
 |
|
|
|
Dobrý den Všem Ráda bych tímto způsobem okomentovala akci která proběhla v Brně, 15.-16.3.10, téma akce - použití alternativ.pomůcek k zajištění dýchacích cest, zaměřěno na LMA. Co oceňuji na této akci jest, možnost praktického nácviku na modelech- LMA, bužie, technologie simulovaných nečekaných situací na sinman modelu  , to je úžasná možnost tréninku, intraoseální přístup, praktická a velmi přínosná možnost návštěvy sálů s aplikací LMA. Co by se mi osobně líbilo je větší prostor k tréninku, časové omezení je sice nezbytné, ale v takovémto případě jako je trénink, bych očekávala a osobně bych přivítala delší a širší prostor. Výzva  ??? Provozuje některá organizace tréninkovou učebnu???? Kde a kdo umožnuje praxi na modelových situacích obtížnhé intubace a nečekaných scénářů?????????????????????? V praktickém podání jsem osobně zažila tří společnosti, které umožnují trénování dovedností a to Luže - Bělá, středisko pro výuku PP Pardubicko, http://www.1 pomoc info, pak tato akce od společnosti Chemelek a samozřejmě AKUTNĚ.CZ, viz interaktivní algoritmy  má-li kdo další zkušenosti na téma praxe, zdokonalování a trénink dovedností, velmi ráda přivítám jakékoliv reakce, předem děkuji... Pěkný denVšem přeje Lenka 
|
|
 |
|
 |
|